Notiunea de GDPR: Prelucrarea Datelor pe care le veti completa in cursul inregistrarii, respectiv plasarii comenzii se va face de catre Hosch Industrial Glue SRL, cu sediul social in Sansimion, Nr. 393, jud. Harghita, nr. ORC: J19/666/2017, CUI: 38180596. Prin continuarea folosirii site-ului va dati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, totodata aveti posibilitatea sa va stergeti din baza noastra de date ORICAND!, ► AICI ◄ !
Comenzi telefonice: (+4) 0757 174 140
 • Calitate Germană

  din anul 1997
 • Atât pentru uz industrial

  cât și pentru uz casnic
 • Lipirea oricărui material

  cu puterea sudării

Regulament de confidenţialitate

Această  declarație descrie regulamentul magazinului on-line Hosch Adezive industriale privind confidenţialitatea datelor de pe internet şi descrie tipul şi utilizarea informaţiilor colectate de la persoanele care utilizează pagina noastră.

Hosch Adezive industriale recunoaşte că informaţiile dumneavoastră personale trebuiesc protejate și utilizate cu mare atenție,

1. Tipurile de informații colectate prin intermediul paginii

1.1. Datele necesare pentru înregistrare:

 • adresa de e-mail,
 • parola,
 • adresa de facturare (numele, strada, numărul, localitatea, codul poștal),
 • adresa de livrare (numele, strada, numărul, localitatea, codul poștal),
 • număr de telefon

1.2. Datele tehnice înregistrate automat: adresa IP a calculatorului dvs. Datele înregistrate automat vor fi logate fără declaraţia proprie a utilizatorului. Aceste date sunt accessibile numai de gestionarul datelor (Hosch Adezive industriale).

1.3. Serverul nostru nu folosește cookie-uri proprii pentru a obţine anumite tipuri de informaţii, atunci când (web browser-ul) dvs. intră în contact cu pagina noastră.

2. Scopul colectării şi gestiunea datelor

2.1. Prin înregirarea dvs. în magazinul nostru on-line, prin utilizarea sau descărcarea materialelor de pe această pagină sunteți de acord să respectați termenii şi condiţiile stabilite.

2.2. Informaţiile pe care le colectăm de la consumatorii noștri, ne ajută să personalizăm şi să îmbunătăţim continuu, capacitatea dumneavoastră de a obține informaţii şi de a face achiziţii pe pagina noastră. Noi folosim aceste informaţii în scopuri de facturare, în scopul comenzilor, precum şi la sprijinirea relaţiei în curs de desfăşurare dintre dvs. şi societatea noastră.

2.3. Datele tehnice colectate automat vor fi folosite în scopuri statistice, precum şi în scopul îmbunătăţirii sistemului nostru informatic.

2.4. Informaţiile clienților noștri sunt o parte importantă a afacerii noastre, nu suntem o companie și o afacere care vinde altora sau împarte în vreun fel aceste informații.

2.5. Hosch Adezive industriale nu verifică datele colectate și nu își asumă nici o responsabilitate de corectitudinea lor. La introducerea adresei de e-mail utilizatorul își asumă responsabilitatea pentru toate acțiunile ce au loc când cineva intră cu adresa respectivă.

Este important ca să protejați accesul neautorizat la parola dvs. şi la computerul dvs. Asiguraţi-vă că v-ați deconectat cu siguranță din computer după ce ați terminat, în cazul când folosiți un computer comun.

3. Durata de viață a datelor stocate

3.1. Durata de viață a datelor personale stocate va începe cu înregistrarea şi va termina cu ştergerea lor. Ștergerea datelor poate fi iniţiată de utilizator sau de furnizorul de servicii conform condiţiilor generale de contract.

4. Utilizare independentă sau necunoscută

4.1. Hosch Adezive industriale este unicul proprietar al informaţiilor colectate de pe pagina noastră. Firma noastră nu împarte informaţii cu o persoană terță pentru utilizări necunoscute și independente.

4.2. Ne rezervăm dreptul de a dezvălui informaţiile dvs. de identificare personale în conformitate cu legea atunci când credem că divulgarea este necesară pentru a proteja drepturile noastre şi/sau în conformitate cu o procedură juridică, hotărâre judecătorească, sau proces juridic

5. Folosirea adreselor de e-mail

5.1. Adresele de e-mail sunt folosite pentru autentificarea utilizatorului, pentru a contacta utilizatorul în scopul comenzilor, precum şi la sprijinirea relaţiei în curs de desfăşurare dintre dvs. şi societatea noastră.

5.2. Putem folosi adresa de e-mail ca să vă contactăm cu noutățile şi ofertele noastre. Dacă nu mai doriţi să primiţi mesajele noastre promoţionale, puteţi renunţa la primirea acestora dacă faceţi clic pe link-ul respectiv inclus în fiecare buletin informativ, sau de comunicare.

5.3. Acest regulament precum şi termenii şi condițiile noastre se poate schimba. Putem trimite periodic e-mailuri cu anunțurile și condițiile noastre curente, la primirea acestora nu puteţi renunţa.

Call Now Button
0