Notiunea de GDPR: Prelucrarea Datelor pe care le veti completa in cursul inregistrarii, respectiv plasarii comenzii se va face de catre Hosch Industrial Glue SRL, cu sediul social in Sansimion, Nr. 393, jud. Harghita, nr. ORC: J19/666/2017, CUI: 38180596. Prin continuarea folosirii site-ului va dati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, totodata aveti posibilitatea sa va stergeti din baza noastra de date ORICAND!, ► AICI ◄ !
Comenzi telefonice: (+4) 0757 174 140
 • Calitate Germană

  din anul 1997
 • Atât pentru uz industrial

  cât și pentru uz casnic
 • Lipirea oricărui material

  cu puterea sudării

Lipire nereuşită

 • vă rugăm să citiţi cu atenţie ghidul de utitlizare
 • asiguraţi-vă că au fost făcute pregătirile necesare, verificaţi temperatura (min. 18-20°C)
 • asiguraţi-vă că suprafeţele sunt bine pregătite, șlefuite, curăţate şi fără urme de unsori.

Se poate spune în general, că pentru a obţine rezultatul maxim, se recomandă ca suprafaţa de lipit să fie mărită cu prepararea şi șlefuirea suprafeţei. În urma șlefuirii nu este vorba numai de mărirea suprafeţei, dar vor fi elmininate şi materiale reziduale (mai ales cu conţinut de grăsim) rămase după procesul de producţie, care influenţează temeinic succesul lipirii. Nu folosiţi niciodată adesivul în grabă, pripit. Pregătiţi bine întotdeauna activităţile lipirii economisind astfel timp şi energie. Cu o suprafaţă pregătită în mod inadecvat, se pot obţine rezultate nedorite. Trebuie menţionat, că în urma lipirii – datorită reacţiilor chimice – se va elibera căldură. Succesul lipirii se poate mării dacă temperatura suprafeţei de lipit este mai mare decât 18-20 °C. Temperatura suprafeţei se poate ridica de ex. cu pistol de căldură, sau în cazul suprafeţelor mici chiar şi cu apă caldă. Dacă vremea vă permite, puneţ la soare pentru 30 de minute.

Accidente posibile în timpul lipirii

În câteva secunde se lipește pielea sau chiar și pleoapele, de acceea evitaţi contactul direct cu adezivul. Înainte de a începe lipirea, ungeţi-vă cu cremă de mâini, în acest caz evitaţi contactul direct cu suprafaţa de lipit.

Call Now Button
0