Notiunea de GDPR: Prelucrarea Datelor pe care le veti completa in cursul inregistrarii, respectiv plasarii comenzii se va face de catre Hosch Industrial Glue SRL, cu sediul social in Sansimion, Nr. 393, jud. Harghita, nr. ORC: J19/666/2017, CUI: 38180596. Prin continuarea folosirii site-ului va dati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, totodata aveti posibilitatea sa va stergeti din baza noastra de date ORICAND!, ► AICI ◄ !
Comenzi telefonice: (+4) 0757 174 140
  • Calitate Germană

    din anul 1997
  • Atât pentru uz industrial

    cât și pentru uz casnic
  • Lipirea oricărui material

    cu puterea sudării

Procesul de comandă

1. Selectarea produselor
Pentru a cumpăra un produs, faceţi clic pe butonul „Pune în coș” care se găsește la descrierea produsului respectiv.

2. Modificarea cantitătăţii
Cantitatea produsului poate fi modificat sau șters prin meniul Coș. În urma schimbării cantităţii va fi modificată și suma de plată. Prețul afișat reprezintă prețul de cumpărare brut al produsului și conține TVA-ul. Prețul afișat nu conține valoarea livrării și taxele poștale.

3. Intrare/Înregistrare
Pentru a putea efectua comenzi este necesară înregistrarea. Dacă v-aţi înregistrat deja, puteţi intra pe pagină cu adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat, în caz contrar puteţi continua procesul prin completarea formularului de înregistrare.

4. Alegerea modului de plată și de livrare
Plată prin virament anticipat:
Deocamdată nu e posibilă.

Plată prin ramburs:
Contravaloarea comenzii se achită prin ramburs la preluarea coletului poștal. Prețul produsului nu conține prețul livrării și taxele poștale, acestea vor fi calculate în pasul finalizarea comenzii.

Mod de livrare:
Deocamdată este posibilă numai expediere prin colet curier rapid. Preluarea personală nu este posibilă. Prețul produsului nu conține prețul livrării și taxele poștale, acestea vor fi calculate în pasul finalizarea comenzii în funcţia de greautatea totală ale produselor comandate. Termen de livrare: 2-3 zile lucrătoare după sosirea comenzii.

5. Finalizarea comenzii
După finalizarea comenzii veţi primi un e-mail care conţine numărul de înregistrare si datele principale ale comenzii.

 

Call Now Button
0