Notiunea de GDPR: Prelucrarea Datelor pe care le veti completa in cursul inregistrarii, respectiv plasarii comenzii se va face de catre Hosch Industrial Glue SRL, cu sediul social in Sansimion, Nr. 393, jud. Harghita, nr. ORC: J19/666/2017, CUI: 38180596. Prin continuarea folosirii site-ului va dati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, totodata aveti posibilitatea sa va stergeti din baza noastra de date ORICAND!, ► AICI ◄ !
Comenzi telefonice: (+4) 0752 061 901
  • Calitate Germană

    din anul 1997
  • Atât pentru uz industrial

    cât și pentru uz casnic
  • Lipirea oricărui material

    cu puterea sudării

Vă salut!

SC HOSCH INDUSTRIAL GLUE SRL a fost infiintat in 2017 si este distribuitor exclusiv al adezivului industrial HOSCH KLEBER din Germania.

 

Societatea HOSCH Industrieklebstoffe din Germania dezvolta si produce din 1997 adezive industriale de mare putere. Fabrica de productie este in proprietate germana 100% si astazi. Adezivul instant industrial HOSCH este cunoscut, in primul rand, ca un produs material auxiliar de fabricatie al diferitelor domenii industriale, insa datorita utilizarii sale pe scara larga detine o cota semnificativa prin aplicarea lui pe diferite domenii de REPARATII.

Este potrivit pentru lipirea, sudarea chimica a urmatoarelor materiale: diferite materiale sintetice (ABS, ASA, PA, PC, POM, PS, PVC, PUR PP cu fibre de sticala) aluminiu, cupru, piele, ceramica, lemn, sticla, zamac, inox, cauciuc. Utilizarea este simpla,nu necesita cunostinte specifice.

Site: www.hosch-kleber.ro

 

Call Now Button
0